fredag 2 maj 2014

A little party never killed nobody

Hejsan! En tid sen sist! De va en verklit stressi vecka som, tack o lov hade lite paus där mitt i veckan, nämligen Vappen! På onsdagen hade vi en timme kortade skoldag, och efter de for ja hem och började sakta men säkert göra mej klar till kvällen! Där 18 tiden körde pappa mig o Vikki till Jenny där vi skulle fira Jennys 18-års födelsedag med grillfest! Vi var 5 flickor (Jag, Jenny,Vikki,Linda & Madde) och hade det super roligt! De var en perfekt kväll med god mat, goda drycker och framför allt GOTT SÄLLSKAP! Sen efter många om och men var vi på två olika fester vilka nu var helt okej :)! Grillfesten var iaf oförglömlig och skrattet ekade säkert runt i gamlastan! :-D 
Suddi bild men här sitter vi vid matborde tisammans i början av kvällen! :-) 
Super god efterrätt fresita (jordgubbs skumvin) underst, sedan vaniljglass och färska bär! Härligt med färska bär, en perfekt fräsch efterrätt! 

På torsdag var det ledigt, och man mådde nu som man förtjänade, usch nej bodde i min säng hela dagen! 

På fredagen, alltså idag var det skola vilket var helt onödigt, alla var så slut och så trötta att ingenting blev till någonting! :-D usch, kom hem 15.00 och somnade typ genast... 

Imorgon kommer Nikke till mej och vi ska ha bastu- och tortillakväll! Vi kommer att vara på tumis viket kommer att vara skönt avkopplande! :') 

På söndagen kommer vår nya familjemedlem hem! Alltså vi ska få dendär Sfvinx kattungen som egentligen e Kias katt men då samtidigt familjekatt ! Ser så fram emot de eftersom jag sen liten har velat ha ett husdjur! 

Nåjaa har inte mycke mer att tillägga, ha ett skönt veckoslut! :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar